ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σχεδόν δεδομένη η πώληση του Μακέντα

Οι πιθανότητες να μην πουληθεί ο Κίκο Μακέντα είναι ελάχιστες. Ο Ιταλός φορ θα φέρει πρόταση για να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Σχεδόν δεδομένη η πώληση του Μακέντα

Οι πιθανότητες να μην πουληθεί ο Κίκο Μακέντα είναι ελάχιστες. Ο Ιταλός φορ θα φέρει πρόταση για να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι μια περίπτωση που απασχολεί εδώ και καιρό αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Το panathinaikos24.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό για την… παρακολούθησε του Ιταλού άσου από Συλλόγους του εξωτερικού. Κλαμπ από την κεντρική Ευρώπη, αλλά και από τα Βαλκάνια έχουν δει τον Μακέντα, ασχολούνται με τον φορ του “τριφυλλιού” και μάλιστα τον Φεβρουάριο παραλίγο να υπάρξει… μετακόμιση του ποδοσφαιριστή.

Το γεγονός, όμως, ότι βρισκόμασταν μέσα στη σεζόν προ κορωνοϊού δεν έδινε το… δικαίωμα στον Τσάβι Ρόκα να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Το τριφύλλι δε θα μπορούσε να δώσει τον βασικό του επιθετικό και να πάει στα πλέι οφ δίχως αυτόν. Έτσι, λοιπόν, οποιαδήποτε συζήτηση σταμάτησε και ο Μακέντα συνέχισε στην ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 29χρονος (τα κλείνει τον Άυγουστο) έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά, πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι “ζεστός” σε ενδεχόμενο πώλησής του. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε δίχως… ένα ευρώ από το “τριφύλλι”, με την παρουσία του στην Ελλάδα ανέβασε τις μετοχές του και τώρα η ομάδα μπορεί να βάλει χρήματα στο ταμείο της σε μια ενδεχόμενη πώληση. Ολα δείχνουν ότι το τελευταίο θα συμβεί. Μια παραχώρηση του Μακέντα σε καλή τιμή είναι σχεδόν δεδομένη.

Όπου “καλή τιμή”, βάλτε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι η βάση. Με αυτά τα χρήματα, ο Παναθηναϊκός δίνει τον Μακέντα, αξιοποιεί τον Καρλίτος και βγαίνει στην αγορά για τον επόμενο φορ, έχοντας και “κάβα” από την πώλησή του.

Το καλοκαίρι αυτό θα είναι ιδιαίτερα… θερμό στο θέμα Μακέντα. Μόλις οι ομάδες επιστρέψουν στην κανονικότητα και προχωρήσουν στον σχεδιασμό τους, θα έρθουν και οι εξελίξεις για τον Ιταλό επιθετικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.