ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι περικοπές στον ΑΠΟΕΛ επηρεάζουν την υπόθεση Ζαχίντ

Οι αποφάσεις της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για περικοπές στα συμβόλαια των παικτών και ο Παναθηναϊκός που επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του Γκιας Ζαχίντ.

Οι περικοπές στον ΑΠΟΕΛ επηρεάζουν την υπόθεση Ζαχίντ

Η κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού στον αθλητισμό, επηρεάζει άμεσα και τις ομάδες.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, ο ΑΠΟΕΛ και η διοίκηση του έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως και 60% ώστε να απορροφηθεί η οικονομική ζημιά στο μέτρο του δυνατού.

Η συγκεκριμένη απόφαση του συλλόγου από την Κύπρο, ίσως επηρεάσει θετικά τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Γκιας Ζαχίντ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «πράσινη» στο «τριφύλλι» επιθυμούν την παραμονή στο ρόστερ της νέας σεζόν του ποδοσφαιριστή που με τα δεδομένα προ κορωνοϊού, είχε λίγες πιθανότητες καθώς τα χρήματα της ρήτρας που αξίωνε ο ΑΠΟΕΛ ήταν απαγορευτικά για τον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως όλα μπορούν να αλλάξουν καθώς σε περίπτωση που ο Ζαχίντ αρνηθεί να συναινέσει στη μείωση των απολαβών του, τότε θα αναζητηθεί ομάδα για να αποχωρήσει, με τον Παναθηναϊκό να καιροφυλακτεί και να προσμένει σε περαιτέρω παραμονή του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, κάτι που είναι κοινή επιθυμία και των δύο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.