ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Δώνης δεν είπε ποτέ ότι θα φύγει, ο Αλαφούζος δεν θέλει να τον διώξει

Στο παρόν, στο σήμερα, δεν υφίσταται ούτε θέμα αποχώρησης ούτε απόλυσης του Δώνη. Γράφει ο Κώστας Μανωλιουδάκης.

Ο Δώνης δεν είπε ποτέ ότι θα φύγει, ο Αλαφούζος δεν θέλει να τον διώξει

Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος. Μόνο που στην περίπτωση συνύπαρξης του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό και της παρουσίας του στον πράσινο πάγκο εξακολουθεί να γίνεται ντόρος δίχως ιδιαίτερο λόγο.

Όλα είναι θέμα τάιμινγκ. Και το τάιμινγκ των τελευταίων εβδομάδων/μηνών δεν είναι τέτοιο που να προκαλεί αρνητικές εξελίξεις και διαζύγιο. Για πολλούς λόγους…

Ο κυριότερος είναι ο εξής ένας: ο Δώνης δεν είπε ποτέ ότι θα φύγει από τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν. Ούτε καν ότι έχει αυτήν την πρόθεση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...