Ένας άνδρας ηλικίας μόλις 47 ετών, χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας, κατέρρευσε.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ζαπανιώτη, κάτοικο εν ζωή Νέας Δημητριάδας, ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο και γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 16:10, ενώ βρισκόταν στην περιοχή του Διμηνίου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Μάρτυρας του περιστατικού κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Μάταια το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπαθούσε μετά από λίγη ώρα να τον επαναφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα του ασθενοφόρου του έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ο 47χρονος δεν επανερχόταν.

Στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου λίγο αργότερα διαπιστωνόταν και τυπικά ο θάνατός του. Οι γιατροί του Νοσοκομείου προσπάθησαν επίσης να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από οικείους του, ο 47χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία λάμβανε καταθέσεις έως αργά χθες το βράδυ.

Σοκ υπέστη και η τοπική κοινωνία. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολίτες εξέφραζαν τη δυσάρεστη έκπληξή τους για το πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να χάνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Πηγή: taxydromos.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS