ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία στο Βόλο με γνωστό φίλαθλο του Παναθηναϊκού (Pic)

Σοκ από τον αιφνίδιο χαμό του Βολιώτη Κωνσταντίνου Ζαπανιώτη, γνωστού φιλάθλου του Παναθηναϊκού.

Τραγωδία στο Βόλο με γνωστό φίλαθλο του Παναθηναϊκού (Pic)

Ένας άνδρας ηλικίας μόλις 47 ετών, χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας, κατέρρευσε.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ζαπανιώτη, κάτοικο εν ζωή Νέας Δημητριάδας, ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο και γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 16:10, ενώ βρισκόταν στην περιοχή του Διμηνίου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.149 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάρτυρας του περιστατικού κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Μάταια το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπαθούσε μετά από λίγη ώρα να τον επαναφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα του ασθενοφόρου του έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ο 47χρονος δεν επανερχόταν.

Στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου λίγο αργότερα διαπιστωνόταν και τυπικά ο θάνατός του. Οι γιατροί του Νοσοκομείου προσπάθησαν επίσης να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από οικείους του, ο 47χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία λάμβανε καταθέσεις έως αργά χθες το βράδυ.

Σοκ υπέστη και η τοπική κοινωνία. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολίτες εξέφραζαν τη δυσάρεστη έκπληξή τους για το πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να χάνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Πηγή: taxydromos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...