ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Έχω συμβόλαιο με τη Φενέρ – Αν φύγει ο Ομπράντοβιτς αλλάζει η συζήτηση

Για τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε, μίλησε ο Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «Έχω συμβόλαιο με τη Φενέρ - Αν φύγει ο Ομπράντοβιτς αλλάζει η συζήτηση

Ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», αναφέρθηκε στα σενάρια επιστροφής του στην Ελλάδα κι εξήγησε ότι βασικός παράγοντας για το μέλλον του είναι το αν θα μείνει ή όχι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα: «Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπαχτσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση».

Για τον κορωνοϊό που χτύπησε και την ομάδα του και το πώς πέρασε την καραντίνα: «Απ’ ο,τι φαίνεται, οι συμπαίκτες μου έφεραν τον κορωνοϊό από τη Μόσχα, όταν αντιμετωπίσαμε την Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε εκείνο το ματς, έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά είναι γεγονός πως μας έζωσαν όλους τα φίδια. Αποδεικνύεται ότι στην Τουρκία υποβαθμίστηκε αρκετά το πρόβλημα και γι’ αυτό κιόλας τα πρωταθλήματα συνεχίστηκαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. 

Έμεινα σε καραντίνα για δυο εβδομάδες κι όχι μόνο δεν έβγαινα έξω, αλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου, η Αναστασία. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σχοινί. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις μέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα στο ψυγείο. Ευτυχώς απέβη αποτελεσματική αυτή η άμυνα και δεν πήρα κιλά».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων: «Το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναπαίξουμε, η διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει σ’ όλη την Ευρώπη και μια ενδεχόμενη επανέναρξη εγκυμονεί κινδύνους. Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα πρέπει να διακοπεί οριστικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...