ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μηνύματα αγάπης από τους φιλάθλους στον Μπεργκ για επιστροφή το καλοκαίρι (Pic)

Φίλοι της ομάδας έδειξαν γι' ακόμα μια φορά στον Μάρκους Μπεργκ την επιθυμία τους για επιστροφή στο «τριφύλλι».

Μηνύματα αγάπης από τους φιλάθλους στον Μπεργκ για επιστροφή το καλοκαίρι (Pic)

Με τον Φεντερίκο Μακέντα να έχει μπει στην tranfer list του Παναθηναϊκού, φίλοι της ομάδας αποφάσισαν να στείλουν μηνύματα επιστροφής στον Μάρκους Μπεργκ ενόψει καλοκαιριού.

Ο Σουηδός επιθετικός διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την δημοτικότητά του στο κοινό της ομάδας, ενώ να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μπεργκ διατηρεί επαφές με τα υψηλά κλιμάκια του Παναθηναϊκού, έχει απευθείας επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και μια πιθανή επιστροφή στο «τριφύλλι», θα έφτιαχνε την ψυχολογία των οπαδών της ομάδας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σουηδός που διέπρεψε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram μαζί με τους υιούς του και στα σχόλια έγινε ο κακός χαμός από τα μηνύματα αγάπης… και επιστροφής από πολλούς φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Δείτε τη φωτογραφία

View this post on Instagram

Stay at home, be safe, Take care of each other! ❤️🌍 #stayhome

A post shared by marcusberg9 (@marcusberg.9) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.