ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δωρεά από Καραγκούνη στο νοσοκομείο Ρόδου

Σπουδαία κίνηση από τον Γιώργο Καραγκούνη προς το νοσοκομείο της Ρόδου.

Δωρεά από Καραγκούνη στο νοσοκομείο Ρόδου

Αξιέπαινη πρωτοβουλία και κίνηση από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και την Εθνικής ομάδας, Γιώργο Καραγκούνη.

Με πρωτοβουλία δική του αλλά και της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, πραγματοποιήθηκε δωρεά στο νοσοκομείο της Ρόδου αναπνευστήρες πίεσης-όγκου κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ: 

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19. Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.