ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτσι «βασανίζει» τους αντιπαλούς ο Χατζηγιοβάνης (Pics)

Τις ποδοσφαιρικές αρετές του Τάσου Χατζηγιοβάνη, αποθέωσε με ανάρτησή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Έτσι «βασανίζει» τους αντιπαλούς ο Χατζηγιοβάνης (Pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκό εδώ και ημέρες παρουσιάζει στο ευρύ κοινό τις ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν στο παιχνίδι τους, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σήμερα την αποθέωση γνώρισε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με την «πράσινη» ΠΑΕ, να εκθειάζει τις ικανότητες που έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τη μπάλα στα πόδια και την ταλαιπωρία που επιβάλλει τους αντιπάλους του.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Δεκάδες ερωτήματα βασανίζουν τους αντιπάλους σχετικά με την κατεύθυνση που θα πάρει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και η μπάλα που έχει στα πόδια του. Την απάντηση την έχει μόνο αυτός»!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.