ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός-Τσιόδρας: 52 νέα κρούσματα – 83 θάνατοι -1884 ασθενείς- 84 διασωληνωμένοι

Οι νεότερες εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας σύμφωνα με τον εκπρόσωπο το υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Κορωνοϊός-Τσιόδρας: 52 νέα κρούσματα - 83 θάνατοι -1884 ασθενείς- 84 διασωληνωμένοι

Στους 83 έφτασαν οι νεκροί από την πανδημία του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Επιβεβαιώθηκαν άλλα 52 νέα κρούσματα στη χώρα μας, με τον αριθμό να φτάνει συνολικά στα 1884  σύμφωνα με τον εκπρόσωπο το υπουργείου Υγείας.

Το 57% των 52 νέων κρουσμάτων άφορα άνδρες, 509 συνδέονται με ταξίδι στο εξωτερικό, 708 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα, 84 είναι διασωληνωμένοι με διάμεση ηλικία 67 ετών. Το 20% είναι γυναίκες οι υπόλοιποι άνδρες.

Το 77% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι άνω των 77 ετών. 14 έχουν βγει από τις ΜΕΘ. Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από 39 διασωληνωμένους 17 έχουν αποσωληνωθει 4 έχουν πάρει εξιτήριο σήμερα και άλλοι 6 είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.