ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Σε όλους μας λείπει, «αλλά»…

Όταν προέχει η ΥΓΕΙΑ κάθε συζήτηση για επανέναρξη των πρωταθλημάτων είναι άκυρη. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Σε όλους μας λείπει, «αλλά»…

Δεν υπάρχει πιο άκυρος «τσακωμός» από των «να ξεκινήσει με την πρώτη ευκαιρία» και των «να διακοπεί εδώ και τώρα» το πρωτάθλημα. Το γνωστό και μη εξαιρετέο «εδώ ο κόσμος καίγεται…» πουθενά αλλού δεν θα μπορούσε να κουμπώσει καλύτερα.

Καταρχήν εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τον αθλητισμό και να μην θέλει ξανά σέντρα, τζάμπολ και σερβίς. Δεν γίνεται όμως όλοι οι παραπάνω να μην θέλουν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο την υγειά τους για να μην πω τη ζωή τους που μόνο κινδυνολογία δεν είναι να πούμε ότι κινδυνεύει κι αυτή. Σαφώς και πρέπει να γίνει μια προετοιμασία της επόμενης μέρας γιατί η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Άλλο όμως αυτό και άλλο το εδώ και τώρα αποφάσεις.

Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει που, πότε και πως θα κάτσει η μπίλια. Σε όλους μας λείπουν τα γήπεδα, οι ομάδες μας και οι αγαπημένοι μας αθλητές όμως καλώς ή κακώς όλα αυτά έπονται του βασικότερου αγαθού, δηλαδή της ασφάλειας της υγείας. Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να είναι κομπάρσος τα τελευταία χρόνια και πολλοί να θεωρούν ότι ομιλούμε με τη λογική του… «να κι αν ξεκινήσει, να κι αν όχι» ή του «τι είχαμε τι χάσαμε».

Εμείς εδώ πάντως δεν κρίνουμε αυτή τη στιγμή χάρη στο συγκεκριμένο «μαξιλάρι» (που ΜΑΚΑΡΙ να μην υπήρχε) αλλά με την κοινή λογική που δυστυχώς αγνοείται. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και μακάρι να γίνουν – που φυσικά και θα γίνουν. Και τότε θα είμαστε οι πρώτοι που θα φωνάζουμε/ουρλιάζουμε για να ξαναδούμε τη μπαλίτσα. Μέχρι όμως να έρθει αυτή η ώρα καλό είναι για μια φορά στη ζωή μας να μην κάνουμε και να μην λέμε αυτό που θέλουμε αλλά αυτό που ΠΡΕΠΕΙ.

ΥΓ: Σαφώς και είναι είδηση γιατί πριν από 1-1,5 μήνα έμοιαζε σχεδόν απίθανο όμως να που ο Δώνης θα μείνει τελικά στον Παναθηναϊκό. Πρώτα ο Θεός αυτός θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας και βλέπουμε. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις η «απόσταση» που δημιουργήθηκε με τον ιδιοκτήτη μειώθηκε και η ζωή θα συνεχιστεί από κοινού.

ΥΓ1: Ανεξάρτητα από αυτό πρώτον επειδή ΟΛΑ λύνονται με μια κουβέντα face to face και δεύτερον επειδή σε λίγο θα ακούσουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα και όλα ήταν κατασκευάσματα των καλοθελητών καλό είναι να γίνει ΧΘΕΣ μια ειλικρινής συζήτηση των δύο ανδρών, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά.

ΥΓ2: Οκ, υπάρχει ο κορονοϊός αλλά ο Αλαφούζος δεν είναι και ο… Τσιόδρας ώστε να καταπιάνεται αποκλειστικά με αυτό και να μην μπορεί να κάνει ένα τόσο σημαντικό ραντεβού. Ειδικότερα όταν με τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας ασχολείται κανονικά και με το νόμο. Λάθος;

YΓ3: Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Λεωφόρος είναι «άλλη» έδρα από ΑΥΤΟ (και όχι εκείνο που κάποιοι μας μεγαλώσαμε και ήταν μια χαρά) ΟΑΚΑ. Για να (ξανά) γίνει όμως έστω και… απλά έδρα θα χρειαστεί κοντά στο ένα εκατομμύριο το οποίο και να υπάρχει δεν προορίζεται για εκεί, αλλά και 2-3 μήνες «δουλειά». Επομένως; Χλωμό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE