Ο Γιώργος Δώνης θέλει, ο Τσάβι Ρόκα το ίδιο και τίποτα δε φαίνεται ότι είναι ικανό να χαλάσει τη συνεργασία των δυο και να απομακρύνει τον Έλληνα προπονητή από τον Παναθηναϊκό. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Τα όσα είχαν συμβεί στα τέλη του Φεβρουαρίου μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Δώνη και τη διαφωνία του με τη διοίκηση που είχε ως αποτέλεσμα την ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ, αλλά και μια αναταραχή στις σχέσεις των δυο πλευρών, φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Έλληνα προπονητή να μην έχει γίνει, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δε θα δοθεί συνέχεια.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας. Έχει δουλέψει σκληρά δυο χρόνια, όταν ανέλαβε μια ομάδα από το μηδέν και σταδιακά την έκανε να προοδεύσει. Θα ήταν, λοιπόν, παράλογο ή… τρελό στον τρίτο χρόνο να τα παρατούσε όλα και να αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Η φιλοδοξία του είναι να εξελίξει ακόμη περισσότερο αγωνιστικά την ομάδα, να την κάνει να διεκδικήσει τίτλους και φυσικά να παίξει μαζί της στην Ευρώπη. Ως ποδοσφαιριστής έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με την πράσινη φανέλα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Τώρα, το όνειρό του είναι να καθοδηγήσει προπονητικά το “τριφύλλι” σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από την άλλη, ο Τσάβι Ρόκα, το “αφεντικό” του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλει κι αυτός να συνεχίσει η ομάδα με τον Γιώργο Δώνη. Δεν είναι κρυφό. Ο Ισπανός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Δώνη, τόσο προπονητικά, όσο και ως άνθρωπο. Θεωρεί ότι μαζί του ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα και να μεγαλώσει. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία, διαχωρίζοντας τους ρόλους. Είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, μιλούν την ίδια… γλώσσα και καταλαβαίνουν ποιο είναι το καλό και το συμφέρον της ομάδας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου