ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει να ρίξει “βόμβα” με Μέσι η Ιντερ!

Να ταράξει τα νερά στην ποδοσφαιρική Ευρώπη είναι η Ιντερ που ετοιμάζει άκρως δελεαστική πρόταση για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι.

Πάει να ρίξει

Να ταράξει τα νερά στην ποδοσφαιρική Ευρώπη είναι η Ιντερ που ετοιμάζει άκρως δελεαστική πρόταση για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι.

Οι νερατζούρι, όπως αναφέρεται στην Αργετνική, έχουν ετοιμάσει πρόταση και μάλιστα έχουν αρχίσει τις πιέσεις και τις συζητήσεις με την πλευρά του «Λίο» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Δημοσιογράφος του ΤΝΤ Sports, που “έβγαλε” το θέμα, ανέφερε πως για τον Μέσι υπάρχει και άλλη μια πρόταση, από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν είναι όνειρο. Είναι αλήθεια. Ο Λιο έχει πρόταση από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει σπίτι του αλλά η Ίντερ πιέζει πολύ και τα όσα είπε ο Μοράτι είναι αλήθεια. Υπάρχουν ήδη συζητήσεις και η απόφαση είναι καθαρά του Μέσι αλλά η Ίντερ σίγουρα το δουλεύει», τόνισε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...