ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Είδηση – σοκ: Γυναίκα «κόλλησε» τον κορωνοϊό για δεύτερη φορά!

Είδηση που αλλάζει τα δεδομένα!

Είδηση - σοκ: Γυναίκα «κόλλησε» τον κορωνοϊό για δεύτερη φορά!

Μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη «κόλλησε» για δεύτερη φορά τον κορονοϊό κι ενώ είχε γίνει καλά την πρώτη φορά που νόσησε από τον COVID-19, στα μέσα Μαρτίου.

Η 38χρονη είχε επιστρέψει από ταξίδι στο εξωτερικό τον Μάρτιο και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Τότε εισήχθη σε νοσοκομείο στην Μπανγκόκ και αφού έγινε καλά, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε την πόλη που μένει, στην επαρχία Τσαϊγιαπούμ.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, μεταξύ 3 και 5 Απριλίου εμφάνισε ξανά συμπτώματα και έκανε τεστ για τον κορονοϊό το οποίο και βγήκε θετικό, όπως μετέδωσε το asiaone.com.

Στην Ταϊλάνδη ανακοινώθηκαν την Πέμπτη πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού και δύο νέοι θάνατοι. Συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί 2.423 κρούσματα, ενώ 32 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή, 940 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τον Ιανουάριο όποτε και ο κορονοϊός εμφανίστηκε στη χώρα.

Πηγή: sputniknews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...