ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Έφυγε» ο Άκης Τσόπελας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Άκη Τσόπελα.

«Έφυγε» ο Άκης Τσόπελας

Ένας από τους πιο έγκριτους δημοσιογράφους έχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Τα τελευταία χρόνια έδινε γενναία αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο και την Πέμπτη 9/4 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία είχε συνεργαστεί ο Άκης Τσόπελας εξέφρασε τα συλληπητήρια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Άκη Τσόπελα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε σταθερή παρουσία στα δημοσιογραφικά θεωρεία τόσο του «Απόστολος Νικολαΐδης» όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου στους αγώνες της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...