ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: 56 νέα κρούσματα – 2.011 συνολικά – 4 νέοι θάνατοι – 90 θύματα

Αυτά είναι τα νεότερα στοιχεία για την πορεία του κορωνοιού στην Ελλάδα σύμφωνα με την νέα ενημέρωση του υπουργείου Υγείας από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Κορωνοϊός: 56 νέα κρούσματα - 2.011 συνολικά - 4 νέοι θάνατοι - 90 θύματα

Στα 56 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Παράλληλα 4 ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 90.

Στους 77 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με μέση ηλικία τα 67 έτη. Το 75% έχει υποκείμενο νόσημα η είναι μεγαλύτερη ηλικίας.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα συνολικά κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα υπολογίζονται σε  2011.

Όπως εξήγησε ο κος Τσιόδρας το 57% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.