ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ο «Green legend» Ντάντε (Pic)

Την παρουσία του Αμαράλ Ντάντε στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο Ερασιτέχνης, χαρακτηρίζοντας τον Βραζιλιάνο ως «green legend».

Παναθηναϊκός: Ο «Green legend» Ντάντε (Pic)

Το διάστημα που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Αμαράλ Ντάντε, θυμήθηκε ο Ερασιτέχνης με ανάρτηση που έκανε στα επίσημα social media.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής ακραίος, θεωρείται από τους καλύτερους του αθλήματος όλων των εποχών και στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε για μια τριετία (2005-2008), πανηγυρίζοντας με τη φανέλα του «τριφυλλιού» ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο κύπελλα Ελλάδας και ένα Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Bραζιλιάνος πρώην διεθνής ακραίος πετοσφαιριστής, θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος.​

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για τρία χρόνια και κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Ελλάδας (2006), 2 κύπελλα Ελλάδας (2007, 2008), το Σούπερ καπ (2007) και την 3η θέση στο φάιναλ φορ του Top teams cup στη Μαγιόρκα (2006).

Από το 1999 έως το 2013, ο Ντάντε αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και επίσης επτά τίτλους World League, τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, δύο Παγκόσμια Κύπελλα, καθώς και ασημένια ολυμπιακά μετάλλια στο Πεκίνο 2008 και στο Λονδίνο 2012».

View this post on Instagram

Ντάντε Αμαράλ ☘🏐​ ​ 2005-2008​ ​ Ο βραζιλιάνος πρώην διεθνής ακραίος πετοσφαιριστής, θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος.​ ​ Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για τρία χρόνια και κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Ελλάδας (2006), 2 κύπελλα Ελλάδας (2007, 2008), το Σούπερ καπ (2007) και την 3η θέση στο φάιναλ φορ του Top teams cup στη Μαγιόρκα (2006).​ ​ Από το 1999 έως το 2013, ο Ντάντε αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και επίσης επτά τίτλους World League, τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, δύο Παγκόσμια Κύπελλα, καθώς και ασημένια ολυμπιακά μετάλλια στο Πεκίνο 2008 και στο Λονδίνο 2012.​ ​ #GreenLegends #panathinaikos #bepao #panathinaikos1908 #volleyball #history

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.