ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βούγιανιτς: «Γι’ αυτό το λόγο έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Το χρονικό διάστημα που έπαιξε στον Παναθηναϊκό και τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα, ανέφερε ο Μίλος Βούγιανιτς.

Βούγιανιτς: «Γι' αυτό το λόγο έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Σέρβος παίκτης παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, θυμήθηκε το χρονικό διάστημα που έπαιξε στον Παναθηναϊκό, ανέφερε τους λόγους που αποχώρησε και σχολίασε πως μετά το «τριφύλλι» δεν πήγε η καριέρα του όπως εκείνος θα ήθελε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα χρόνια που έπαιξε στον Παναθηναϊκό: «Μετά τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα το 2005/06) και την επόμενη σεζόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μου έδειξε κατανόηση. Θυμάμαι που μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε θα ήμουν έτοιμος να παίξω. Εκείνη τη σεζόν είχαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη με αστέρια σε κάθε θέση και κατακτήσαμε τα πάντα, ακόμη και την Ευρωλίγκα.

Εκείνη τη σεζόν είχα ρόλο, ήμουν ευχαριστημένος και γενικά είχα μία πολύ καλή περίοδο στην Αθήνα. Όμως, μετά το τέλος εκείνης της σεζόν συμφώνησα να φύγω από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα μειώνονταν αρκετά τα λεπτά μου, αφού επέστρεψε ο Σπανούλης και αποκτήθηκε ο Γιασικεβίτσιους».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την καριέρα του μετά τον Παναθηναϊκό: «Οφείλω να παραδεχτώ ότι μετά τον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου πήρε την κατηφόρα. Όλο και περισσότερο έχανα το μπάσκετ, μου ήταν δύσκολο να προπονηθώ, χαιρόμουν όλο και λιγότερο όταν ήμουν στο παρκέ και όταν νικούσα. Τη μία μπορεί να έβαζα 30 πόντους και στο επόμενο ματς να έβαζα 4.

Στο τέλος, απλά ανυπομονούσα να σταματήσω το μπάσκετ και αυτό έγινε. Παρ’ όλα, πήγαινα κάθε μέρα για προπόνηση, ώστε να διατηρώ σε καλή κατάσταση το κορμί μου, αλλά ξανά ήρθαν οι τραυματισμοί, οι οποίοι στο τέλος «σκότωσαν» αυτή την αγάπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.