ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκάλυψη Βόβορα: «Ο πρόεδρος είχε δώσει πράσινο φως για σέντερ που θα κάνει διαφορά, αλλά…»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποκτηθεί σέντερ που θα κάνει τη διαφορά, τα σενάρια για τη συνέχεια της Euroleague και το μέλλον του.

Αποκάλυψη Βόβορα: «Ο πρόεδρος είχε δώσει πράσινο φως για σέντερ που θα κάνει διαφορά, αλλά...»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποκτηθεί σέντερ που θα κάνει τη διαφορά, τα σενάρια για τη συνέχεια της Euroleague και το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» στην «Basket Night» του sdna.gr:

Για τις επενδύσεις των ευρωπαϊκών ομάδων: «Σίγουρα βλέπουμε τις επενδύσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Φέτος η Μπαρτσελόνα έφτιαξε μια dream team. Ο 12ος παίκτης της μπορεί να κόστιζε πάνω από 1εκατ. Κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός είναι στην οκτάδα με βλέψεις για την τετράδα. Το ελληνικό μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός κρατούν λόγω της τεχνογνωσίας. Όμως, λείπει το κάτι παραπάνω που όλοι θέλουμε για το Final Four. Δυο φορές φτάσαμε πολύ κοντά. Ίσως ένα σουτ μας στέρησε την πρόκριση. Όμως, υπάρχουν ομάδες που ξοδεύουν χρήματα πέρα από την λογική. Στο ΝΒΑ υπάρχει το salary cap. Ίσως έτσι δημιουργηθεί ανταγωνισμός και στην Ευρώπη».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.