ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χριστοφόρου: «Έτσι έγινα Παναθηναϊκός»

Το 13άρι του αθλητή του Παναθηναϊκού ΑμεΑ Παναγιώτη Χριστόφορου, γιου του άλλοτε πρωταθλητή πάλης του «τριφυλλιού», Δημήτρη Χριστόφορου.

Χριστοφόρου: «Έτσι έγινα Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητής Αμεα του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Χριστοφόρου:

1)Πότε και ποιος σε έκανε Παναθηναϊκό «Από την ημέρα που γεννήθηκα με έκανε ο πατέρας μου που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Σύλλογο»

2)Ποιος ήταν ο πρώτος αγώνας του «τριφυλλιού» που πήγες να δεις «1985. Τελικός κυπέλλου Ελλάδας. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 4-0»

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3) Ποια είναι η μεγαλύτερη… τρέλα που έχεις κάνει για τον ΠΑΟ «Έχω πάει στην Τούμπα σε αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού και είμαι ο μόνος Παναθηναϊκός με κασκόλ στο γήπεδο και ήμουν πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας»

4) Ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά που σου έχει δώσει ο Παναθηναϊκός «Το πρώτο Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ το 1996»

5)Ποια είναι η μεγαλύτερη λύπη που έχεις πάρει από ήττα του Παναθηναϊκού «Η ήττα από την Μπαρτσελόνα με 3-1 στο Καμπ Νόου»

6)Αγαπημένος αθλητής/προπονητής «Δημήτρης Διαμαντίδης-Γιάννης Κυράστας»

7)Αγαπημένο σύνθημα «Ο ύμνος της ομάδας»

8)Αγαπημένη ταινία «The godfather»

9) Αγαπημένος τραγουδιστής/τραγουδίστρια «Νίκος Βέρτης»

10) Αγαπημένο βιβλίο «Ομήρου Ιλιάδα»

11)Αγαπημένη περιοχή «Ερμούπολη, Σύρος»

12)Αγαπημένη ομάδα στο εξωτερικό «Ρεάλ Μαδρίτης»

13)Αγαπημένο φαγητό «Μουσακάς»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...