ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνηση ανθρωπιάς: Ο Μαλιαρίτσης βοηθάει τον Ρόμπσον (pic)

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλιαρίτσης, ζήτησε να βοηθήσουν οσοι μπορούν τον πρώην πράσινο προπονητή, Ρόμπσον Ντος Σάντος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης.

Κίνηση ανθρωπιάς: Ο Μαλιαρίτσης βοηθάει τον Ρόμπσον (pic)

Ο Ρόμπσον Ντος Σάντος με ανάρτησή του στα social media ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Ο πρώην πράσινος προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού έχει φτάσει πλέον στο σημείο 0 και ζήτησε όποιος μπορεί να τον βοηθήσει για να επιβιώσει ουσιαστικά.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα ο νυν πράσινος προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Μαλιαρίτσης, ο οποίος με ποστάρισμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάλεσε άπαντες να βοηθήσουν.

Ο έμπειρος προπονητής ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook το εξής: “Ένας συνάδελφος μας έχει ανάγκη. Αν μπορούμε όλοι να τον βοηθήσουμε θα είναι ότι καλύτερο. Μιλάω για τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, τον Ρόμπσον. Υπάρχει λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς. Όποιος ενδιαφέρετε με μήνυμα μπορώ να τον δώσω”.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 11.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.