ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βρετανία-Κορωνοϊός: Στους 9.875 οι θάνατοι

Συνολικά καταγράφηκαν 917 θάνατοι σε ένα 24ωρο.

Βρετανία-Κορωνοϊός: Στους 9.875 οι θάνατοι

Ο αριθμός των θανάτων από την COVID-19 στη Βρετανία αυξήθηκε σήμερα κατά 917 στους 9.875 θανάτους, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών υγείας.

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός των θανάτων από χθες στις (16.00 GMT) 19.00 ώρα Ελλάδας, ήταν μικρότερος από αυτόν της προηγούμενης ημέρας.

Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι 78.911 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μέχρι σήμερα στις 11.00 ώρα Ελλάδας.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.