ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι καριέρα πέταξε: Το πιο πλήρες 8άρι του Παναθηναϊκού που πνίγηκε στο αλκοόλ

Με ύψος που ίσα που ξεπερνούσε το 1.70, ο Νορβηγός χαφ υπήρξε ο ορισμός του μάγκα που δεν καταλάβαινε τίποτα και δεν μάσαγε απέναντι σε κανέναν.

Τι καριέρα πέταξε: Το πιο πλήρες 8άρι του Παναθηναϊκού που πνίγηκε στο αλκοόλ

Ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του Έρικ Μίκλαντ θα διαπιστώσει ότι οι σπουδαιότερες βάσει ονομάτων ομάδες στις οποίες έπαιξε ήταν ο Παναθηναϊκός, η Μόναχο 1860 και η Κοπεγχάγη. Αν δεν ήταν (εκτός αγωνιστικών χώρων) τόσο ευάλωτος, ίσως αντί αυτών να βλέπαμε καμιά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Βλέπεις, το «Κουνούπι», όπως ήταν και ο τίτλος ενός ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για πάρτη του, ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου, μακριά από το πρότυπο του επαγγελματία που έχουν οι περισσότεροι κατά νου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...