Ένα από τα θέματα που απασχολούν όλες τις ομάδες ενόψει καλοκαιριού είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό, φυσικά, συμβαινει και στον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση είναι τέτοια που τα πάντα είναι αβέβαια σε ό, τι έχει να κάνει με το τέλος του πρωταθλήματος και την έναρξη της επόμενης σεζόν, κάτι το οποίο επηρεάζει και την προετοιμασία, σε ό, τι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες, αλλά και το μέρος.

Οπως αναφέρει η “Πράσινη”, αν τελικά το πρωτάθλημα αρχίσει πάλι και ολοκληρωθεί, τότε είναι σχεδόν βέβαιο, ότι η προετοιμασία θα γίνει στην Ελλάδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι προπονήσεις θα αρχίσουν στα μέσα Μαϊου. Το πρωτάθλημα ένα μήνα μετά και θα τελειώσει στο τέλος του Ιουλίου. Οταν αυτό γίνει, οι παίκτες θα πάρουν μια ολιγοήμερα άδεια και στη συνέχεια θα μπουν ξανά στις προπονήσεις για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα γίνει σε δυο φάσεις στην Ελλάδα και ίσως στο Κορωπί.

Αν το πρωτάθλημα διακοπεί, τότε πιθανότατα το τριφύλλι θα πάει στο εξωτερικο. Ομως, κι αυτό δεν είναι βέβαιο. Οι “πράσινοι” κοιτάζουν κέντρα σε Πολωνία και Ολλανδία. Αν ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό έχει περάσει, τότε θα μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Τα πάντα εξαρτώνται από την πανδημία και την εξέλιξή της.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS