ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Φήμες» για συμφωνία με Μάντζαρη

Στον Παναθηναϊκό στέλνει τον Βαγγέλη Μάντζαρη δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

Παναθηναϊκός: «Φήμες» για συμφωνία με Μάντζαρη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τονίζει η εφημερίδα «Livesport», η οποία μάλιστα παραθέτει και λεπτομέρειες από την επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Έλληνα γκαρντ.

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο Έλληνας παίκτης με θητεία μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό, είναι πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στο να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό, μια μετακίνηση που δεν είχε ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017. Ο Μάντζαρης μάλιστα, θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Παππά, στην «πράσινη» περιφερειακή γραμμή.

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια αντίδραση, όμως πρώτο μέλημα της διοίκησης της ομάδας είναι η υπόθεση του προπονητή, με τον Γιώργο Βόβορα αυτή τη στιγμή να μοιάζει το ακλόνητο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση ενόψει και της νέας σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό ζυγίζουν όλα τα δεδομένα που θα υπάρξουν με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον αθλητισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.