ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θυμήθηκαν τη μεταγραφή Ολισαντέμπε οι Πολωνοί

Ιστοσελίδα της Πολωνίας έκανε αφιέρωμα στις πιο ακριβές μεταγραφές ποδοσφαιριστών από πολωνικές ομάδες με τη μεταγραφή του Εμάνουελ Ολισαντέμπε στον Παναθηναϊκό να δεσπόζει σε περίοπτη θέση.

Θυμήθηκαν τη μεταγραφή Ολισαντέμπε οι Πολωνοί

Η ιστοσελίδα «ssport.tvp.pl» θυμήθηκε τις ακριβότερες μεταγραφές Πολωνών ποδοσφαιριστών και ο Παναθηναϊκός είχε την τιμητική του. Ήταν το 2001 όταν η διοίκηση της ομάδας άνοιγε το ταμείο για να ξοδέψει το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων ώστε να κάνει δικό της τον Εμάνοελ Ολισαντέμπε από τη Πολώνια Βαρσοβίας.

Ο αγαπητός ποδοσφαιριστής στις τάξεις των οπαδών της ομάδας χάρισε πολλές σπουδαίες στιγμές στο τριφύλλι αν και μαζί του κατέκτησε μόνο ένα νταμπλ. Ο Ολισαντέμπε λοιπόν είναι η έβδομη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του πολωνικού ποδοσφαίρου.

Για τον Βαζέχα πίσω στον Δεκέμβρη του 1989 ο Παναθηναϊκός είχε δαπανήσει το διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή ποσό των 900.000 δολαρίων. Ποσό που φαντάζει ελάχιστον στην μετέπειτα συνολική προσφορά του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.