ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 98 οι νεκροί – Δύο άνδρες πέθαναν στο ΝΙΜΤΣ

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 85 και 87 ετών που είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 98 οι νεκροί - Δύο άνδρες πέθαναν στο ΝΙΜΤΣ

Τους 98 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ όπου νοσηλεύονταν ένας 85χρονος και ένας 87χρονος. Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Συνολικά στο ΝΙΜΤΣ νοσηλεύονται 13 ασθενείς με κορωνοϊό. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή άλλοι τρεις άνθρωποι, μια 60χρονη στη Θεσσαλονίκη και δύο άνδρες ηλικίας 60 και 61 ετών στην Αθήνα.

Η άτυχη 60χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη μετά τη διακομιδή από της από την Πτολεμαΐδα στις 3 Απριλίου. Ο 60χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία έπασχε από καρκίνο ενώ ο 61χρονος που νοσηλευόταν επίσης στο ίδιο νοσοκομείο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...