ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περέα: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Ο Χουάν Περέα σε live που έκανε τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Περέα: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Ο Χουάν Χοσέ Περέα σε live που έκανε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αναφέρθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην γενικότερη κατάσταση που επικρατεί.

Ταυτόχρονα μίλησε για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον Παναθηναϊκό« Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι η καλύτερη ομάδα. Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές και τον σύλλογο τον έχω στην καρδιά μου. Ο Παθηναϊκός είναι το πρώτο σπίτι μου»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αγαπημένη του ομάδα στην Πορτογαλία: «Η αγαπημένη μου ομάδα στην Πορτογαλία φυσικά είναι η Πόρτο, όπου εκεί μπορώ να πω ότι είναι το… δεύτερο σπίτι μου»

Για την καραντίνα: «Εύχομαι όλοι να είναι καλά. Πρέπει μένετε σπίτι και να  πλένετε τα χέρια σας συχνά. Είναι πολύ σημαντικό να μείνετε σπίτι σας αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή»

Για το υπόλοιπο της σεζόν: «Πρώτα απ΄όλα εύχομαι να τελειώσει κανονικά η σεζόν. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ελπίζω να πάμε καλά και να τελειώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Τέλος έκλεισε λέγοντας: «Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό πάσχα. Να είστε υγιείς και να προσέχετε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.