ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Ινσούα: “Ο Παναθηναϊκός με θέλει και γνωρίζει τι πρέπει να γίνει για να φτάσουμε σε συμφωνία”

Ο Εμάνουελ Ινσούα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, μετά τα όσα βγήκαν από τη συνέντευξη που έδωσε και τις αντιδράσεις.

Ινσούα:

Ο Εμάνουελ Ινσούα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, μετά τα όσα βγήκαν από τη συνέντευξη που έδωσε και τις αντιδράσεις.

Αναλυτικά η δήλωση Ινσούα

“Θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα θέματα μετά από μια συνέντευξη μου. Ο Παναθηναϊκός εδώ και μήνες έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Ο σύλλογος γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να φτάσουμε σε συμφωνία, όπως και εγώ γνωρίζω καλά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τις περαιτέρω δυσκολίες που προκύπτουν για κάθε σύλλογο αυτήν εποχή εξαιτίας του Κορονοιου.
Επίσης επιθυμώ να είμαι ξεκαθαρος: σέβομαι απόλυτα τους πάντες στο κλαμπ, από τον μεγαλομετοχο έως τον τελευταίο εργαζόμενο. Στα 3 χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό έχω εισπράξει ενδιαφέρον και σεβασμό, όπως ακριβώς και εγώ αισθάνομαι για όλους στο σύλλογο. Το ίδιο αισθάνομαι έως σήμερα. Αγαπώ αυτό το σύλλογο όπως την οικογένεια μου”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.