ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού ο Ινσούα

Την υπόθεση του Εμάνουελ Ινσούα με τον Παναθηναϊκό παρακολουθεί ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει δημοσίευμα.

Στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού ο Ινσούα

Η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα και η στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα της ανανέωσής του με τον Παναθηναϊκό δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει με δημοσίευμά του ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Αργεντινός αριστερός μπακ είναι στα υπόψη των «ερυθρόλευκων» και αναμένουν τις εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς ζυγίζοντας τις αρετές και αδυναμίες του.

Η λύση Ινσούα εξετάζεται για δύο περιπτώσεις. Στον Ολυμπιακό τον προορίζουν είτε ως βασική επιλογή εφόσον πωληθεί ο Τσιμίκας, είτε ως «συμπλήρωμα» του τελευταίου αν παραμείνει στο λιμάνι.

Υπενθυμίζεται πως ο Εμάνουελ Ινσούα μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι αφού δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» ως τώρα για την επέκταση της συνεργασίας του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.