ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Παραμονή του Ανουάρ επιθυμεί ο Ρόκα

Την παραμονή του Ανουάρ Τουχαμί θα επιδιώξει ο Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό, σε μια περίπτωση που έχει αντικειμενικές δυσκολίες.

Παναθηναϊκός: Παραμονή του Ανουάρ επιθυμεί ο Ρόκα

Κάθε πιθανότητα στην περίπτωση του Ανουάρ θα εξαντλήσει ο Τσάβι Ρόκα που επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν.

Η περίπτωση του Ανουάρ και την περαιτέρω παραμονή του στο «τριφύλλι» έχει αντικειμενικές δυσκολίες. Η Βαγιαδολίδ, ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα, στη συμφωνία που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Γενάρη είχε βάλει ρήτρα αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν δύναται να προσφέρει το «τριφύλλι» για την αγορά του.

Πρόσφατα μάλιστα, υπήρξε και τοποθέτηση και του τεχνικού διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος ξεκάθαρα δήλωσε πως ο ποδοσφαιριστής έχει μέλλον στην Ισπανία και πως δεν θα υπάρξουν συζητήσεις για την πώληση ή την επέκταση του δανεισμού του. Παράλληλα γνωστοποίησε και την επιθυμία του ίδιου του Ανουάρ για επιστροφή στην Βαγιαδολίδ, καθώς έχει όνειρο να παίξει και να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι η παραμονή του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη αυτή τη στιγμή, όμως ο Τσάβι Ρόκα δεν θα παρατήσει εύκολα την υπόθεση και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Ο Ρόκα θα επιδιώξει συνάντηση και συζήτηση με τον παίκτη και εκεί θα του μεταφέρει το πλάνο της αξιοποίησης του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι για έναν παίκτη στην ηλικία του και με τα προσόντα του να παίζει και να έχει πολλά παιχνίδια στη σεζόν, ώστε μελλοντικά να έχει περισσότερες πιθανότητες να καθιερωθεί στην Βαγιαδολίδ.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε κάθε προσπάθεια αυτή τη στιγμή κρίνεται δύσκολη για την παραμονή του παίκτη που στο διάστημα που έπαιξε με την «πράσινη» φανέλα, έδειξε καλά δείγματα και κούμπωσε σχεδόν αμέσως με τον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.