ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έτσι θα είναι το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες – Μπάνιο με κανόνες χωρίς ξαπλώστρες και οργανωμένες πλαζ!

Πραγματά διαφορετικό απ΄ ότι είχαμε συνηθίσει.

Έτσι θα είναι το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες – Μπάνιο με κανόνες χωρίς ξαπλώστρες και οργανωμένες πλαζ!

Μία περιγραφή του καλοκαιριού που έρχεται έκανε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ο ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Όπως τόνισε το καλοκαίρι κορωνοϊού που έρχεται θα πρέπει αναγκαστικά να το ζήσουμε με κανόνες. «Μπάνιο στη θάλασσα θα κάνουμε αλλά με κανόνες. Δεν θα έχουμε οργανωμένες παραλίες που θα είναι χιλιάδες κόσμος μέσα, θα είναι πολύ λιγότεροι. Και επίσης θα κρατάμε τις αποστάσεις από τους γύρω μας. Από εδώ και πέρα, θα ζούμε με κανόνες», είπε χαρακτηριστικά.

Εφόσον γίνει πράξη το παραπάνω συνέριο, τότε, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει εκμετάλλευση των παραλιών με μισθώματα, ξαπλώστρες, θαλάσσια σπορ και λοιπές υπηρεσίες-δραστηριότητες. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα παρουσιαστούν πολύ σημαντικές οικονομικές απώλειες για τους Δήμους των Κυκλάδων, ενώ δεν θα λειτουργήσουν αρκετές εποχιακές επιχειρήσεις που απασχολούσαν μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Σύψας τόνισε, για άλλη μια φορά, την κρισιμότητα των επόμενων εβδομάδων για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Υπενθύμισε ότι στη χώρα μας υπάρχουν δεκάδες νέα κρούσματα κάθε μέρα καθώς και θάνατοι, ενώ παράλληλα υπάρχουν και οι λεγόμενες εστίες υπερμετάδοσης όπως είναι οι καταυλισμοί των ρομά, τα γηροκομεία, τα κρουαζιερόπολοια.

Στον γενικό πληθυσμό εξήγησε ότι «έχουμε δει το χειρότερο» όμως αυτές οι εστίες είναι φαινόμενο ανησυχητικό. Ο κ. Σύψας είπε ότι όλοι πρέπει να παραμείνουμε σε συναγερμό, απομόνωση και να τηρούμε τα περιοριστικά μέτρα.

Ο καθηγητής εξήγησε ότι την εξέλιξη του Μαΐου θα κρίνει η συμπεριφορά των πολιτών το Πάσχα και οι εστίες υπερμετάδοσης που δεν μπορούν εύκολα να ελεγχθούν.

Πηγή: cyclades24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...