ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

40 κάτοικοι, 140 ευρώ την εβδομάδα: Το τέλειο νησί για να αποφύγεις την πολυκοσμία λόγω κορωνοϊού το καλοκαίρι (Pics)

Αν πάμε διακοπές φέτος (έμφαση στο εάν), αυτή θα είναι η νο1 επιλογή μας.

40 κάτοικοι, 140 ευρώ την εβδομάδα: Το τέλειο νησί για να αποφύγεις την πολυκοσμία λόγω κορωνοϊού το καλοκαίρι (Pics)

Η καραντίνα μας έχει κάνει να νοσταλγούμε τις ανοιξιάτικες ημέρες που οι περισσότεροι από εμάς κανονίζαμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

Μπορεί φέτος το να κάνουμε καλοκαιρινά σχέδια να μοιάζει… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, οφείλουμε όμως να κάνουμε την έρευνά μας και να εξετάσουμε όλες τις εναλλακτικές με βάση το ζητούμενο της χρονιάς: Ένα μέρος με ονειρικά νερά, απόλυτη ησυχία και ελάχιστο κόσμο. Για να μην πούμε καθόλου. Ένα μέρος που ξεχνάς τα πάντα και δεν έχεις το άγχος της πολυκοσμίας λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ