ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδεσμεύσεις: Tο μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό

Η αποδέσμευση των συμβολαίων είναι ένα πρόβλημα που θα δημιουργήθει στον Παναθηναϊκό, από την οικονονική κρίση που έρχεται στο ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού.

Αποδεσμεύσεις: Tο μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό

Το μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό είναι οι αποχωρήσεις που έχουν αποφασιστεί να γίνουν σε  παίκτες  που έχουν κριθεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο και έχουν δοθεί δανεικοί. Μιλάμε για παίκτες που έχουν συμβόλαια και του χρόνου με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Πράσινη». Για την ακρίβεια το ποσό που καταλαμβάνουν τα συμβόλαια τους είναι γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Λόγω του κορωνοϊού η ποδοσφαιρική αγορά θα πέσει κατά πολύ,πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα έχουν στο ρόστερ τους τα απολύτως απαραίτηρα εργαλεία. Έτσι οι παίκτες που θα ψάχνονται για τον επόμενο σταθμό τους, θα έχουν πολύ λίγες επιλογές.

Στον Παναθηναϊκό είναι ο Μολό και ο Φάουστο, που έχουν συμβόλαια μέχρι το 2021 και οι οποίοι θα γυρίσουν από τους δανεισμούς τους σε Ορλεάν και Ταραγόνα. Είναι και άλλοι παίκτες, που αγωνίζονται δανεικοί, αλλά έχουν μικρά συμβόλαια, αλλά είναι και παίκτες, που είναι στην ομάδα, αλλά έχει κριθεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Αναφερόμαστε στον Μπεχ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 και θα είναι πολύ δύσκολο να βρει ομάδα και να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Επίσης λύσει θα πρέπει να βρεθεί και με τον Φάουστο,ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...