ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φελντέιν: «Μίλησα με τον Κάτας για Παναθηναϊκό, είναι απλώς μια φήμη»

Ο Τζέιμς Φελντέιν ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την φήμη πέρι Κάτας και Παναθηναϊκού.

Φελντέιν: «Μίλησα με τον Κάτας για Παναθηναϊκό, είναι απλώς μια φήμη»

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στο «Sport 5» για τα σενάρια περί Κάτας και Παναθηναϊκού.

«Μόλις διάβασα τις φήμες, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο, καθώς με τον κόουτς έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Θα το ήθελα να τον δω στον Παναθηναϊκό, εάν αποφασίσει να φύγει. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά παράλληλα θα ήταν λυπηρό να μην τον έχουμε. Αλλά, είναι απλώς μία φήμη, δεν έχει γίνει κάτι ακόμη».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Κάτας, δεν υπάρχει κάτι και πως πρόκειται απλά για μία φήμη ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να τον δω να βελτιώνεται ως προπονητής και να ανεβαίνει επίπεδο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ωραίο εάν φύγει. Θα προσπαθήσω να τον πίσω να μην φύγει και θα πρέπει να σκεφτώ πως θα καταφέρω να τον κρατήσω στην Ιερουσαλήμ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να γίνει το Final 8 του Champions Cup τον Σεπτέμβριο, όπου συμμετέχει και η ΑΕΚ, ο Φελντέιν είπε: «Θα είναι σίγουρα περίεργα. Κάθε ομάδα θα έχει διαφορετικούς παίκτες. Ελπίζω όταν επιστρέψουμε να είμαστε οι ίδιοι στην ομάδα, ώστε να έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Προσεύχομαι να είμαστε οι ίδιοι. Δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά, καθώς σου δίνεται μία ευκαιρία να κατακτήσεις το τρόπαιο δύο φορές τον ίδιο χρόνο. Αυτό είναι ωραίο, αλλά και περίεργο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.