ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμία εξέλιξη με Δώνη

Παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση Δώνη και Παναθηναϊκού.

Καμία εξέλιξη με Δώνη

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει στον Χρήστο Δώνη εδώ και καιρό πρόταση ύψους 200.000 ευρώ. Από τότε και έπειτα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», δεν υπάρχει καμία εξέλιλξη στην υπόθεση αυτή.

Επιπλέον, δεν ισχύει ότι ο Δώνης είναι κοντά στο να «κλείσει» στον Παναθηναϊκό επειδή βλέπει πιο δύσκολη την προοπτική του εξωτερικού μετά την κρίση. Ο Έλληνας θέλει να ψαχτεί και για προτάσεις στο εξωτερικό και φαίνεται ότι δεν βιάζεται.

Το να παραμείνει δεν είναι απίθανο, απλά η προϋπόθεση είναι το τριφύλλι να του καταθέσει καλύτερη πρόταση.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.