ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ταχταρά: “Θα βγούμε πιο δυνατοί”

Η άλτρια του Παναθηναϊκού, Βασιλική Ταχταρά, μίλησε στην εφημερίδα "Πράσινη" για το πως βιώνει ένας αθλητής τις μέρες του κορωνοϊού.

Ταχταρά:

Η άλτρια του Παναθηναϊκού, Βασιλική Ταχταρά, μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη” για το πως βιώνει ένας αθλητής τις μέρες του κορωνοϊού.

Πώς περνάς την καραντίνα και τι τρόπους εκγύμνασης στο σπίτι έχεις βρει;

«Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο για εμάς και πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να τελειώσει. Να βρίσκουμε τρόπους να περνάμε την ώρα μας στο σπίτι με ασφάλεια και από την στιγμή που δεν μπορούμε πλέον να πηγαίνουμε στα γήπεδα για την προπόνηση μας, επιλέγουμε την προπόνηση στο σπίτι ή ακόμα και τρέξιμο κοντά στο σπίτι εφόσον μας δίνεται η δυνατότητα! Οι ασκήσεις που ακολουθώ εγώ στο σπίτι είναι κυρίως με λάστιχα, για ενδυνάμωση, μονόζυγο, κοιλιακούς και γενικά αυτοσχεδιάζω με ότι μπορώ να βρω στο σπίτι για να μπορέσω να κρατήσω την φόρμα μου όσο το δυνατόν καλύτερα».

Πώς βιώνει ένας αθλητής την καραντίνα;

«Σίγουρα για να έναν αθλητή είναι δύσκολο από τη μια μέρα στην άλλη να σταματήσει την καθημερινότητα του και να ακυρώνονται αγώνες που είχε σαν στόχο για την χρόνια. Πιστεύω όμως, ότι έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πορείας μας και μέσα από αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί. Με μεγαλύτερο κίνητρο για να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο και φυσικά υγιής!»

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο είναι τώρα το καθημερινό σου πρόγραμμα;

«Το πρόγραμμα μου τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά χαλαρό από ότι έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά προσπαθώ να είναι δημιουργικό και όχι μονότονο. Εκτός από τη γυμναστική της ημέρας μαγειρεύω, παρακολουθώ σειρές, φτιάχνω παζλ, ακούω μουσική, κάνω βιντεοκλήση με τους φίλους και την οικογένεια μου και γενικά προσπαθώ να βρίσκω κάτι διαφορετικό, ώστε να περνάει η κάθε μέρα όσο πιο ευχάριστα γίνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.