ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία επαφή μεταξύ Πούγγουρα και Παναθηναϊκού

Στο πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχει καμία νέα επαφή με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Καμία επαφή μεταξύ Πούγγουρα και Παναθηναϊκού

Παρά τα όσα κυκλοφόρησαν την Τρίτη, ουδεμία εξέλιξη υπάρχει μεταξύ Πούγγουρα και Παναθηναϊκού, με τα σενάρια που ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά σε συμφωνία να μην  έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς οι δύο πλευρές δεν είχαν καμία επαφή τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Ρόκα για τη Βαρκελώνη.

Η πρόταση των πράσινων ανέρχεται στις 115.000 ευρώ με την πλευρά του παίκτη να ζητά 160.000. Ο Παναθηναϊκός ήταν πρόθυμος να ανέβει για να γεφυρωθεί η διαφορά όμως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της κρίσης του κορωνοϊού.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τι θα γίνει κανείς δεν το γνωρίζει σίγουρα, πάντως αυτή τη στιγμή όλα είναι στον…πάγο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.