ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάντζαρης για Παναθηναϊκό: “Δεν κλείνω καμία πόρτα”

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Μάντζαρης για Παναθηναϊκό:

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αποσπάσματα του παιίκτη από τη συνέντευξη του στο sport24.gr

Για το αν του έλειψε μετά από χρόνια η EuroLeague: «Μου έλειψε, είναι μεγάλη διαφορά. Ήταν μία χρονιά που μου έμαθε πολλά. Θα τη θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο: «Θα κάνω ότι μπορώ για να βρεθώ ξανά στη EuroLeague».

Για το αν υπάρχει Παναθηναϊκός στο προσκήνιο: «Είναι φιλολογικά όλα. Όλα στον «αέρα», είναι νωρίς για σχεδιασμό αφού οι ομάδες σκέφτονται το κλείσιμο αυτής της σεζόν. Ειδικά ο Παναθηναϊκός που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει προπονητή. Ελεύθερος θα είμαι το καλοκαίρι, θα κοιτάξω το καλύτερο για εμένα. Στόχος μου είναι να επιστρέψω στην EuroLeague αλλά δεν κλείνω καμία πόρτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.