ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγικός απολογισμός στη Γαλλία – 1.428 νεκροί σε ένα 24ωρο

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην χώρα ανέρχεται στους 17.167.

Τραγικός απολογισμός στη Γαλλία - 1.428 νεκροί σε ένα 24ωρο

Τουλάχιστον 17.167 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορωνοϊό στη Γαλλία από τις αρχές Μαρτίου, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα απόψε ο Γενικός Διευθυντής των υπηρεσιών υγείας.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, οι εισαγωγές σε νοσοκομεία παρουσιάζουν μείωση.

Πιο αναλυτικά, 10.643 άνθρωποι έχουν πεθάνει σε νοσοκομεία και 6.524 σε οίκους ευγηρίας. Οι αριθμοί αυτοί συνιστούν μεγάλη αύξηση (+1.428 νεκροί) σε σύγκριση με τον απολογισμό της Τρίτης, όμως το γεγονός αυτό εξηγείται από την «αναθεώρηση» των στοιχείων, εξήγησε ο Ζερόμ Σαλμόν.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αριθμός των ασθενών είναι μειωμένος κατά 513 ανθρώπους, επειδή πολλοί ασθενείς ανάρρωσαν και πήραν εξιτήριο. «Είναι η πρώτη μείωση και πρέπει να χαιρετίσουμε» αυτό το γεγονός, είπε ο Σαλμόν κατά την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ενθαρρυντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στην εντατική συνεχίζει επίσης να μειώνεται (-273 σήμερα), για έβδομη ημέρα. Ωστόσο παραμένει ακόμη υψηλός, στους 6.457 ανθρώπους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...