ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνέντευξη Τύπου για το μέλλον της φετινής σεζόν ο Μπερτομέου

Συνέντευξη Τύπου παραθέτει το μεσημέρι ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, σχετικά με το μέλλον της εφετινής διοργάνωσης.

Συνέντευξη Τύπου για το μέλλον της φετινής σεζόν ο Μπερτομέου

Περισσότερα για το μέλλον της φετινής Euroleague στο μπάσκετ θα γίνουν γνωστά από την συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα το μεσημέρι ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας αναμένεται να μιλήσει για τη συνέχεια της σεζόν, για το εάν, το πώς και το πότε θα συνεχιστεί αλλά και άλλα σημαντικά στοιχεία που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της διοργάνωσης και των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτή.

Θα τεθούν επί τάπητος χορηγικές συμφωνίες και άλλα στοιχεία για τα έσοδα της διοργάνωσης άρα και των ομάδων. και φυσικά αναμένουν όλοι πιθανές ημερομηνίες επανέναρξης των αγώνων, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.