ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Αν συνεχιστεί η διοργάνωση κυνηγάμε ρεκόρ κατάκτησης με τρεις διαφορετικούς προπονητές»

Στην πιθανότητα να συνεχιστεί η φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκα και στην επιλογή του αντιπάλου στα πλέι οφ, αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παπαπέτρου: «Αν συνεχιστεί η διοργάνωση κυνηγάμε ρεκόρ κατάκτησης με τρεις διαφορετικούς προπονητές»

Στις πιθανότητες που υπάρχουν για συνέχιση της φετινής Ευρωλίγκα, στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού παράλληλα σχολίασε τη νέα του εμφάνιση και αποκάλυψε ποιον θα ήθελε για αντίπαλο σε περίπτωση που οι αγώνες συνεχιστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα του εμφάνιση και το μουστάκι που άφησε: «Θα παίξω με μουστάκι για να μπερδέψω το σκάουτινγκ των αντιπάλων».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για το αν πιστεύει πως θα συνεχιστεί η Ευρωλίγκα: «Έχουν προκύψει πολλά με την Ευρωλίγκα, οικονομικά και μη, που αφορούν το αν θα επιστρέψουμε. Αν υπάρξει μια λύση, που να μην ρισκάρουμε την υγεία μας, τότε καλώς να συμβεί. Αλλιώς από του χρόνου».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα για επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Θα αλλάξουν πολλά. Είναι επικίνδυνο, γιατί δίνεις λίγο χρόνο στις ομάδες να προετοιμαστούν σωστά. Θα είναι δύσκολο να εμφανιστείς στη σωστή κατάσταση. Για όλους όμως ισχύει το ίδιο».

Για την αλλαγή προπονητή και το ρεκόρ που δημιουργείται: «Κυνηγάμε ένα ρεκόρ… Θα έχουμε τρεις προπονητές, αν φτάσουμε και στην κατάκτηση».

Ποιον θα ήθελε για αντίπαλο αν συνεχιστεί η Ευρωλίγκα: «Σαν αντίπαλο στα πλέι οφ θα προτιμούσα να παίξω είτε με Εφές είτε με Μακάμπι ή με ΤΣΣΚΑ. Θα προτιμούσα να αποφύγουμε τις ισπανικές ομάδες. Θα παλέψουμε όμως με όποιον και αν βρεθούμε απέναντι».

Για το αν ασχολείται με τα e-sport: «Παίζω. Και παίζω και… καλά. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το FIFA και πέρα από το μπάσκετ είναι το δεύτερο… στοιχείο μου».

Για το με ποιους θα ήθελε να παίξει: «Θα ήθελα να προκαλέσω τον Χατζηγιοβάνη. Και τον Χαρίση φυσικά. Θέλω να παίζω με τους καλύτερους. Θα έπρεπε να παίζω κι εγώ εδώ για να είναι σωστή η… λίγκα».

Για το αν περνούσε η κοπέλα του από την τηλεόραση ενώ έπαιζε κάποιο e-game: «Αν έπαιζα και περνούσε η σύντροφός μου από μπροστά από την τηλεόραση τότε θα… έφευγε το χειριστήριο σε αυτήν»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.