ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαφή Τσάβι Ρόκα με Βέλεθ

Ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε με τον Βέλεθ ο οποίος από το καλοκαίρι θα αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού.

Επαφή Τσάβι Ρόκα με Βέλεθ

Ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε με τον Βέλεθ ο οποίος από το καλοκαίρι θα αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού.

Δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε μειωμένες αποδοχές 25% στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το πιθανότερο, φυσικά, στο μέλλον και αφού παρθούν οι αποφάσεις να υπάρξουν μειώσεις σε όλα τα συμβόλαια, αναλογικά, αλλά για την ώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν έχει μεταφέρει στην πλευρά του Βέλεθ κανείς από το “τριφύλλι” το ενδεχόμενο μείωσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βέλεθ, αλλά “καθαρά” για ανθρώπινους λόγους. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έδειξε το ενδιαφέρον του για το πως είναι ο Ισπανός και η οικογένειά του (βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη), του ζήτησε να μείνει ασφαλής και να προσέχει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους. Τέλος, του έστειλε το μήνυμα πως ότι χρειαστεί μπορεί να τον καλέσει και αμέσως ο Παναθηναϊκός θα σπεύσει να τον βοηθήσει, όπως κάνει με όλους τους αθλητές του και όχι μόνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.