ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαφή Τσάβι Ρόκα με Βέλεθ

Ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε με τον Βέλεθ ο οποίος από το καλοκαίρι θα αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε με τον Βέλεθ ο οποίος από το καλοκαίρι θα αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού.

Δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε μειωμένες αποδοχές 25% στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το πιθανότερο, φυσικά, στο μέλλον και αφού παρθούν οι αποφάσεις να υπάρξουν μειώσεις σε όλα τα συμβόλαια, αναλογικά, αλλά για την ώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν έχει μεταφέρει στην πλευρά του Βέλεθ κανείς από το “τριφύλλι” το ενδεχόμενο μείωσης.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βέλεθ, αλλά “καθαρά” για ανθρώπινους λόγους. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έδειξε το ενδιαφέρον του για το πως είναι ο Ισπανός και η οικογένειά του (βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη), του ζήτησε να μείνει ασφαλής και να προσέχει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους. Τέλος, του έστειλε το μήνυμα πως ότι χρειαστεί μπορεί να τον καλέσει και αμέσως ο Παναθηναϊκός θα σπεύσει να τον βοηθήσει, όπως κάνει με όλους τους αθλητές του και όχι μόνο.

Exit mobile version