ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέλγιο: Μπάλα… τέλος μέχρι τέλη Αυγούστου

Νέα μέτρα έλαβαν στο Βέλγιο, με το ποδόσφαιρο να απαγορεύεται μέχρι τέλος Αυγούστου.

Βέλγιο: Μπάλα... τέλος μέχρι τέλη Αυγούστου

Μετά την έξαρση που υπάρχει στην εξάπλωση της Πανδημίας του κορωνοϊού στο Βέλγιο, η πρωθυπουργός της χώρας Σοφί Βίλμες ανακοίνωσε πως τα περιοριστικά μέτρα επεκτείνονται τουλάχιστον μέχρι τις 3 Μαΐου και μέχρι τις 31 Αυγούστου θα απαγορεύεται η διοργάνωση κάθε μαζικής εκδήλωσης.

Αυτό, έχει άμεσες επιπτώσεις στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη και αν επαναρχίσει θα διεξάγεται χωρίς φιλάθλους, όχι μόνο μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν αλλά και στις αρχές της επόμενης.

Να σημειωθεί πως το ΔΣ της Pro League, είχε ήδη προτείνει στις αρχές αυτού του μήνα να ολοκληρωθεί πρόωρα η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, και η τελική απόφαση θα  ληφθεί από τη Γενική Συνέλευση των επαγγελματικών συλλόγων, στις 24 Απριλίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η UEFA έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα για αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε χώρες που θα θέσουν «πρόωρο» και «αδικαιολόγητο» τέλος στο πρωτάθλημα τους. Πλέον, όμως, το Βέλγιο έχει ένα παραπάνω λόγο και μια πιο ξεκάθαρη δικαιολογία για αναστολή του πρωταθλήματος, στο οποίο ουσιαστικά απομένει μια αγωνιστική για την κανονική διάρκεια και 10 αγωνιστικές για τα πλέι οφ. Αν υπάρξει αναστολή του πρωταθλήματος, η Μπριζ θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.