ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φύσσας: «Να επιδείξουμε υπομονή και αυστηρή πειθαρχία στις οδηγίες»

Για τις ενέργειες που γίνονται από τα μέλη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, μίλησε ο Τάκης Φύσσας.

Φύσσας: «Να επιδείξουμε υπομονή και αυστηρή πειθαρχία στις οδηγίες»

Ο Τάκης Φύσσας, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και αθλητικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, μιλώντας στην Evening News, αναφέρθηκε στις κινήσεις που πραγματοποιούνται από τους ποδοσφαιριστές και εξέφρασε την πεποίθησή του πως όλα θα τελειώσουν σύντομα αρκεί να πειθαρχήσει ο κόσμος αυστηρά στις οδηγίες των ειδικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε την ομάδα του 2004 Legends και προσπαθούμε να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα στους ανθρώπους. Πριν από δύο εβδομάδες δώσαμε αίμα για να ενθαρρύνουμε όλους να πάνε και να δώσουν αίμα. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Όλες οι αθλητικές προσωπικότητες στην Ελλάδα προσπαθούν να καταβάλουν προσπάθειες και να δώσουν ένα καλό παράδειγμα σε όλους τους πολίτες στην Ελλάδα. Είναι πιθανώς όλοι πολύ φοβισμένοι για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Φοβόμαστε και εμείς επίσης.

Πρέπει όμως να είμαστε εκείνοι που θα δείξουμε ένα καλό παράδειγμα και να τους υποστηρίξουμε. Πρέπει να δείξουμε υπομονή και πειθαρχία στη ζωή μας τώρα. Δεν είναι εύκολο. Η ομάδα του 2004 Legends δίνει πολλά φιλανθρωπικά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε να το κάνουμε το 2014 και αυτό είναι το παράδειγμα που θέλουμε να δώσουμε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι πρέπει να ακούσουν τις συμβουλές από επιστήμονες και γιατρούς και να είναι ασφαλείς στο σπίτι. Προσπαθούμε να δώσουμε στους ανθρώπους οδηγίες για να μείνουν στο σπίτι, να παίξουν με τα παιδιά τους, να δουν κάποιες ταινίες ή να διαβάσουν κάποια βιβλία, που ίσως δεν είχαν πριν τον χρόνο να το κάνουν. Πρέπει να παραμείνουν καλά ψυχολογικά, αλλά όπως είπα δεν είναι εύκολο, όταν είσαι στο σπίτι όλη την ώρα.

Τα παιδιά θέλουν να μιλήσουν για την κατάσταση όλη την ώρα και πρέπει να γνωρίζουν τα σωστά πράγματα με καλό τρόπο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό που τους συμβουλεύουμε και πρέπει να παραμείνουμε υπομονετικοί μαζί τους. Προσπαθούμε να παραμείνουμε ασφαλείς. Πρέπει να συγχαρούμε την ελληνική κυβέρνηση επειδή έλαβε τις σωστές αποφάσεις πολύ γρήγορα. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ασφαλείς».

Για την Εθνική ομάδα: «Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Δυστυχώς, δεν είχαμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο Euro 2020. Οι εθνικές ομάδες πρέπει να περιμένουν τώρα για να δουν τι θα συμβεί στα πρωταθλήματα. Η UEFA και η FIFA θα περιμένουν έως ότου οι επιστήμονες δώσουν το σήμα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο. Μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να είμαστε θετικοί. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι είναι πολύ αγχωμένοι. Πρέπει να νοιαζόμαστε για τους γονείς μας. Οι ηλικιωμένοι χρειάζονται περισσότερη προσοχή και χωρίς αυτούς, η νεότερη γενιά δεν θα υπήρχε. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα γι ‘αυτούς. Αν και δεν είναι μόνο για τους ηλικιωμένους. Βλέπουμε νέους που έχουν προβλήματα, έτσι είναι για όλους».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία της Χαρτς: «Παρακολουθώ την Χαρτς κάθε χρόνο από τότε που έφυγα το 2007. Οι άνθρωποι και οι οπαδοί με αγάπησαν και μεγάλο μέρος της καρδιάς μου είναι στη Σκωτία και στο Εδιμβούργο. Δεν ξέρω αν με πιστεύουν οι άνθρωποι, αλλά έτσι αισθάνομαι. Αυτό το αισθάνεται και η οικογένειά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...