ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Λείπεις πολύ ρε Παναθηναϊκέ…

Ο Παναθηναϊκός λείπει σε όλους. Οχι μόνο λόγω της διακοπής εξαιτίας κορωνοϊού. Λείπουν όλα. Η σπουδαία ομάδα, η ενότητα στον κόσμο, η φοβερή Θύρα 13. Ευχή όλων με την επιστροφή στη δράση, να έχουμε και τη μεγάλη επιστροφή του Συλλόγου σε κάθε επίπεδο.

Λείπεις πολύ ρε Παναθηναϊκέ...

Ο Παναθηναϊκός λείπει σε όλους. Οχι μόνο λόγω της διακοπής εξαιτίας κορωνοϊού. Λείπουν όλα. Η σπουδαία ομάδα, η ενότητα στον κόσμο, η φοβερή Θύρα 13. Ευχή όλων με την επιστροφή στη δράση, να έχουμε και τη μεγάλη επιστροφή του Συλλόγου σε κάθε επίπεδο.

Το τελευταίο διάστημα με την έλλειψη δράσης στις αθλητικές διοργανώσεις, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό και την παύση σε κάθε δραστηριότητα, θυμηθήκαμε όλοι τα ρετρό. Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω και ταξιδέψαμε σε εποχές μαγικές για τον Παναθηναϊκό. Σε περιόδους φοβερών επιτυχιών, σε χρόνια που ο Σύλλογος επαναλάμβανε ευρωπαϊκές επιτυχίες, κατακτούσε τίτλους και γέμιζε με περηφάνια τον κόσμο του, ο οποίος γέμιζε το ΟΑΚΑ και τη Λεωφόρο. Ολα τα social media των φίλων της ομάδας ξεχείλισαν από πράσινο συναίσθημα και νοσταλγία…

Ο Παναθηναϊκός, μας έχει λείψει. Όχι μόνο διότι δεν υπάρχει δράση. Αλλά κυρίως γιατί αυτή η σπουδαία ομάδα του παρελθόντος περνάει μια παρατεταμένη κρίση και οι μεγάλες επιτυχίες της μοιάζουν τόσο μακρινές. Λείπει σε όλους ο μεγάλος Παναθηναϊκός. Λείπει σε όλους η Ευρώπη, το… τίναγμα του σεντονιού στο κέντρο του γηπέδου, οι εκδρομές, το περίφημο “Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λείπει η ενότητα, τα 35.000 διαρκείας, το… πάρτι κάθε Κυριακή στην κερκίδα, η αισιοδοξία, το χαμόγελο, η συσπείρωση. Λείπει η Θύρα 13. Αυτή που κάθε εβδομάδα δημιουργούσε την καλύτερη ατμόσφαιρα και έκανε τους πάντες να την αντιγράφουν. Αυτή που σε κάθε πέταλο της Ελλάδας και της Ευρώπης, έκανε τους… απέναντι να μένουν με το στόμα ανοικτό με αυτό που έβλεπαν.

Κυρίως, λείπει το όραμα. Το όραμα για έναν σπουδαίο Παναθηναϊκό ξανά σε κάθε επίπεδο. Έναν Παναθηναϊκό που θα γίνει μεγάλος ξανά, έναν Παναθηναϊκό που θα φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο, έναν Παναθηναϊκό που θα γίνει “είδηση” σε όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα. Όπως τότε…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.