ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαραβάκος: «Να αγαπάτε τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος στην αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη», μίλησε για το τριφύλλι ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιώργο Δώνη,.

Σαραβάκος: «Να αγαπάτε τον Παναθηναϊκό» | panathinaikos24.gr

Ο μεγάλος… μικρός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος, μιλάει σπάνια αλλά όταν το κάνει λέει πράγματα που μένουν. Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» αναφέρθηκε στην φετινή απόδοση της ομάδας ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Δώνη.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 4.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

-Αγωνιστικά για την ομάδα πώς είδες τη σεζόν;

«Ανάλογα και με τις συνθήκες, εμένα μου είναι δύσκολο να πω πως ήταν επιτυχημένη χρονιά. Δεν ξέρω ποια θέση θα παίρναμε, αλλά έχω στο μυαλό μου τον Παναθηναϊκό σε άλλα επίπεδα! Ξέρω βέβαια πως τώρα οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες. Γενικά νομίζω πως η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της».

-Τι ήταν αυτό που σου άρεσε;

«Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή σεζόν. Κάναμε ένα βήμα μπροστά, αν και δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Το καλύψαμε λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος και μετά».

-Αν γίνουν σωστές κινήσεις θεωρείς πως η ομάδα την ερχόμενη σεζόν μπορεί να είναι ένα… κλικ καλύτερη;

«Εξαρτάται… Οι επιλογές παίζουν μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα. Να είναι στοχευμένες και να σου φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, άρα να πας έτσι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω».

-Άρα πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές και κυρίως στους ξένους;

«Εννοείται! Όταν έχεις κι ένα μπάτζετ μέτριο, μιλάμε πάντα για τον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει να έχεις πολλές αποτυχίες στις επιλογές σου. Να είναι στοχευμένες και με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας».

-Ποιος πιστεύεις πως πρέπει να είναι ο στόχος την επόμενη περίοδο;

«Εξαρτάται. Όπως είναι η πραγματικότητα, μόνο οι στοχευμένες επιλογές μετρούν. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι άλλο. Αν καταφέρουμε να βελτιωθούμε, μπορούμε να κυνηγήσουμε περισσότερα πράγματα βαθμολογικά. Εκεί που θα τερμάτιζες πέμπτης για παράδειγμα, να πας τρίτος ή δεύτερος».

-Είπες πως δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό που εσύ ξέρεις…

«Πρέπει να μιλάμε για το σήμερα. Εγώ επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, γνωρίζω την ιστορία και τις επιτυχίες, όχι μόνο τις δικές μου αλλά κι άλλων παικτών μετά από μένα. Έχουμε το μυαλό μας πίσω, αλλά δεν μπορούμε να το συνδυάζουμε με το τώρα. Ανάλογα με τις τωρινές συνθήκες ο Παναθηναϊκός είναι καλά. Δεν είναι αυτό που όλοι μας θέλουμε, αλλά είναι καλά».

-Σε «πονάει» η κατάσταση της ομάδας, που δεν μπορεί να διεκδικήσει Πρωτάθλημα, δεν μπορεί να κάνει πορεία στην Ευρώπη;

«Για μένα το μεγαλύτερο πλήγμα είναι πως δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα δεν είναι τι σκέφτομαι εγώ ή όποιος άλλος μετά από μένα που είχε επιτυχίες. Πρέπει να κοιτάξουμε το σήμερα. Να κοιτάμε την πραγματικότητα. Δηλαδή έχουμε δύο ομάδες οι οποίες έχουν τεράστιο μπάτζετ, όπως ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ, που για να μπορέσεις να τους αντιμετωπίσεις χρειάζεσαι κι εσύ περισσότερα… όπλα. Αν τα έχουμε αυτά, ίσως να μπούμε ανάμεσά τους. Αν δεν τα έχουμε είναι πολύ δύσκολο».

Ποια η άποψή σου για τον Δώνη;

«Μέσα σε τόσο δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες, το γεγονός πως η δεύτερη είναι καλύτερη απ’ την πρώτη σεζόν, τα λέει όλα. Είναι ένα παιδί που αγαπά τον Παναθηναϊκό, είναι Παναθηναϊκός και κάνει κάθε προσπάθεια για το καλύτερο της ομάδας».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close