ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Παναθηναϊκός για Γκιεντράιτις»

Σύμφωνα με λιθουανική ιστοσελίδα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ρόκας Γκιεντράιτις.

«Παναθηναϊκός για Γκιεντράιτις»

Δίνουν και παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο που έγινε γνωστό αφορά ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρόκας Γκιεντράιτις.

Για την ακρίβεια,  το λιθουανικό 24sek.lt γράφει  ότι το «τριφύλλι» έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρόκας Γκιεντράιτις, τον φόργουορντ της Άλμπα Βερολίνου. Ο μπασκετμπολίστας βέβαια έχει ακόμα συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα, κάτι που κάνει την περίπτωση του σχετικά δύσκολη.

Το εν λόγο δημοσίευμα τονίζει ότι πέρα από τον Παναθηναϊκό υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τους τον μπασκετμπολίστα της Άλμπα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρόκας Γκιεντράιτις αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και είναι 27 ετών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.