ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό που έχτισε (Vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό που έχτισε (Vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο δημοσίευσε πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube η ΚΑΕ Παθηναϊκός.

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια μίας ώρας και αναφέρεται σε όσα πέτυχε ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και τον Μύθο του Παναθηναϊκού τον οποίο «έχτισε», είναι στη διάθεση όλων των φιλάθλων μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Youtube.

Άνθρωποι δικοί του, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και τον γνώριζαν καλά καθώς και σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού μιλούν για τον Ιστορικό Ηγέτη του Συλλόγου σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα Παναθηναϊκού Μεγαλείου».

Ανάμεσα στους ανθρώπους που μιλούν για τον τεράστιο Παύλο και οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Ιτούδης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μάνος Παπαδόπουλος, Ντομινίκ Ουίλκινς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Σιμόν Μιζράχι, Τζόρντι Μπερτομέου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.