ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

“Σκοιλ Ελικικού, Εκπέδευση και Λοιμώχθηκαν”- Τα μαργαριτάρια στην τηλεκατάρτιση των επιστημόνων

Τα screenshots στα κοινωνικά δίκτυα κάνουν θραύση

Τα screenshots στα διαδίκτυο με τα μαργαριτάρια από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που καλούνται να παρακολουθήσουν οι επιστήμονες που θα πάρουν τα 800 ευρώ κάνουν θραύση.

Αν και δεν είναι σαφές από πού προήλθαν αυτές οι απίθανες μεταφράσεις, ποια Κέντρα Σπουδών αντί να χρησιμοποιήσουν μεταφραστές, κάνουν χρήση του Google Translation με αποτέλεσμα να προκύπτουν απίθανες εκφράσεις όπως “το “Σκοιλ Ελικικού, Ελέγχου Λοιμώχθηκαν” και αν το φαινόμενο είναι μεμονωμένο…το θέμα απέκτησε διαστάσεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί απαντήσεις.

Η υπόθεση είναι από τα βασικά θέματα της Αυγής που σημειώνει: “Ποιος ενέκρινε τη δαπάνη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για κωμικά προγράμματα “κατάρτισης” χαμένης στην μετάφραση; Και, κυρίως, ποιος ενέκρινε τον εξευτελισμό των επιστημόνων, προκειμένου να λάβουν μια στήριξη-φιλοδώρημα εν μέσω πανδημίας και οικονομικής ασφυξίας;”

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βέβαιο είναι ότι ορισμένα από τα screenshots των συμμετεχόντων στα προγράμματα, αν δεν πρόκειται για σκόπιμη παρανόηση, σκόρπισαν απλόχερα το γέλιο στο ελληνικό διαδίκτυο.

μαργαριτάρια

Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ δε διατυπώνονται ερωτήματα μέσω της Αυγής:

“Ποιος πιστοποίησε την επιλεξιμότητα των ΚΕΚ “Σκοιλ Ελικικου”; Πρωτοφανές φιάσκο – κι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κληθούν άμεσα να λογοδοτήσουν.

μαργαριτάρια

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις τους ζητούν απαντήσεις:

Giorgos Vassiliadis@g_vassiliadis

Όποιος γιατρός απαντήσει τι σημαίνει “σκοιλ ελικικού προσθέσεις και ελέγχου λοιμωχθηκαν” κερδίζει voucher αριστείας και διορισμό στο νέο ΕΣΥ…Η τηλεκατάρτιση (ή μάλλον η αρπαχτή) εξευτελίζει τους επιστήμονες αυτής της χώρας. Ντροπή… https://tvxs.gr/news/ellada/ta-voucer-tis-ntropis-kai-tis-metamorfosis-0 

Τα Voucher της ντροπής και της... «<em class=μεταμόρφωσης»!" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.